Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

415.00 лв.

Гума за бръчки – уред за йонофореза – модел 2014

  • Mестоположение: Пловдив
  • Област: Пловдив
  • Адрес: ул. "Калофер" №12
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 07.12.2018 11:05
  • Изтича след: 24 дни, 19 часа
Auto Draft
Auto DraftAuto DraftAuto DraftAuto Draft

Описание

Уред за йонофореза – „гума за бръчки“- модел 2014г.

Видим резултат още след първите процедури!

Кремът против бръчки, който използвате, може да бъде много по-ефективен! А резултатът – видим още след първите процедури! Просто ползвайте новия уред за йонофореза „Гума за бръчки“.

Как работи йонофорезата „Гума за бръчки“:

За редуциране на бръчките уредът използва високотехнологичен електрод, който осъществява микро въздействие през повърхността на кожата в основния дермален слой. „Гумата за бръчки“ изпраща безвредна, безболезнена електромагнитна вълна, която активира процеса на отделяне на коензим, и посредством йонофореза води до пълна абсорбция в дълбочина на предварително нанесеният козметичен продукт – кремът против бръчки, който нормално използвате в зависимост от Вашият тип кожа.

Този уред за йонофореза е високотехнологична система, която използва постиженията на интелигентната IC CMOS Silicon Valley Chip technology – чип с широка функционалност в малък обем и ниска консумация на енергия.

Йоните са електрически заредени частици, образувани при отделяне или приемане на електрони от атоми или молекули. Броят на електроните не е равен на броя на протоните и положително заредените йони са катиони, а отрицателно заредените – аниони. Те се означават със знак + или – (H+, Cl-). Иновативна, модерна и популярна биомиметичнa технология (от bios – живот, и mimesis – имитирам).

Препоръки за ползване на „Гума за бръчки“:
повтаряйте процедурата 1-2 пъти дневно.
диапазон между сеансите минимум 6 часа интервал.
съхранявайте кожата около очите чиста
за да засилите ефекта от прилаганата йонофореза, пийте достатъчно вода за да хидратирате кожата (30мл. на всеки кг. тегло). Препоръчително е ползването на алкална вода!
предлагаме Ви в началото да направите снимка в близък план на очите и лицето си без грим и всяка следваща седмица да снимате отново, за да сравните резултатите и да отчетете разликата.

Гаранционен срок: 24 месеца

Произход: КНР

Уникален код на обявата : 24556993d2d83e59

Докладвай за нередност

Вашата заявка се обработва, моля изчакайте ....

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.