Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

229.00 лв.

Двусекционно масажно легло MSG-Pro Standard 2 – червено

  • Mестоположение: Пловдив
  • Област: Пловдив
  • Адрес: ул. "Калофер" №12
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 26.06.2019 13:59
  • Изтича след: 4 дни, 13 часа
Auto Draft
Auto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto Draft

Описание

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за цялата страна при поръчка на продукти над 245лв.

Масажните легла „Ем Си Джи ПРО Стандарт 2“ се предлагат в следните цветове: кремав, бежов, черен, червен, винено червен, розов, оранжев и лилав.

Професионална преносима кушетка за масаж „MSG-PRO Standard 2“ – здрава, лесна за употреба, изключително комфортна и удобна. Една от най-леките и компактни масажни кушетки в своя клас! Кушетката е подходяща както за всички видове масажни и козметични процедури, така и за иглотерапевтични и татуировъчни сеанси.

Красивата дървена рамка на козметичната кушетка, изработена от твърдата дървесина на германски европейски бук, осигурява необходимите за спокойна работа здравина и стабилност на масажното легло и предотвратява възможността от появата на неприятни шумове и скърцане по време на масажа.

Краката на масажната кушетка се отварят лесно и с минимално усилие. Сгъването, разгъването и пренасянето на кушетката е изключително улеснено.

Преносимата масажна кушетка MSG-PRO е с пълнеж от 5 см. мек пенополиуретан с плътност 20 kg/м?. Пенополиуретанът съхранява своята форма много по-дълго време отколкото, обичайно използваните за пълнеж материали при изработването на стандартните кушетки за масаж.

Кушетката за масаж „Ем Ес Джи ПРО“ е тапицирана с водоустойчив и устойчив на масажно олио винил.

Описание на професионалното сгъваемо масажно легло MSG-PRO :
? Дъжина: 192 см, Дължина с опората за глава: 220 см
? Ширина: 70 см, Ширина с подложката за ръка: 95 см
? Регулируема височина от 63 см до 84 см
? Работно тегло: 250 кг. (включително натиска на масажиста)
? Статично натоварване: 950 кг.
? Тапицерия: Винил (материал на основата на полимери)
? Размери при сгънато състояние: 100 Х 70 Х 20 см
? Тегло: 15 кг

Преносимата масажна кушетката „Ем Ес Джи ПРО Стандарт 2“ се състои от 2 секции. Дървеният материал, използван за направата на сгъваемото козметично легло е германски европейски бук. Масажната кушетка е тапицирана с винил – водоустойчив и устойчив на масажно олио материал на основата на полимери.

Масажното легло MSG-PRO се отличава с привлекателен и естетичен външен вид. Възможността за ръчното регулиране на височината на краката, позволява кушетката да се адаптира според ръста на масажиста, обезпечавайки условия за провеждане на перфектната процедура.

За още по-голямо удобство, кушетката за масажи предоставя възможност за регулиране на наклона и височината на облегалката за главата, а в комплекта са предоставени и подвижни странични облегалки за ръцете.

Благодарение на сгъваемата си конструкция, професионалната двусекторна масажна кушетка „MSG-PRO“ лесно и бързо се трансформира в достатъчно удобна за пренасяне чанта.

Комплектът „MSG-PRO -2“ съдържа:
? Калъф за удобно пренасяне
? Опора за лице и опора за ръце
? Ел

Уникален код на обявата : 120569bf8a152d61

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.