Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

189.00 лв.

Епилатор E Pen от Verseo USA с електролизна система – ще ви избави завинаги от нежеланите косми по тялото

  • Mестоположение: Пловдив
  • Област: Пловдив
  • Адрес: ул. "Калофер" №12
  • Телефонен номер: 032668676, 0899697510, 0878174971
  • Публикувана: 06.11.2018 11:32
  • Изтича след: 19 дни, 18 часа
Auto Draft
Auto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto Draft

Описание

Епилатор Epen от Verseo USA

Verseo Epen електролиза система е един от малкото достъпни системи за трайно премахване на нежеланото окосмяване без болка или игли. Epen премахва косми по лицето, горната устна, краката, бикини линия и е чудесно за оформяне на вежди.
За Епилатор Epen на Версео САЩ

Епилаторът „Epen“ използва същата технология, използвана от специалисти в салоните и спа-центрове. Продукта ще третира един косъм в даден момент, или ще се отнася за по-големи площи с помощта на включените самозалепващи се подложки . С помощта на интелигентната галванична технология, епилатор Epen пропуска специален ток до корена на косъма и предотвратява неговото наново израстване. Verseo Epen е чудесен избор за безболезнено и трайно обезкосмяване. Трайни резултати може да се постигне само в един курс на лечение.

Единственият начин за премахване на космите за постоянно е да се убие „germative“ клетки и дермалната папила, които формирани в основата на космения фоликул. Verseo Epen работи чрез пропускане на ток през косъма до основата на фоликула, където солена вода може да се намери. Електролитни действието се развиват чрез солената вода – натриев хидроксид, известен също като луга , която се намира в основата на фоликула. Този процес уврежда корените на косата всеки път, когато лечението се повтаря,клетките не са в състояние да въстановят косъма.

След използване на Епилатор Verseo Epen само няколко седмици, вие ще започнете да виждате забележими резултати, без болката от електролизата, без болезнената кола маска. Verseo Epen епилатор е идеален за тези, които искат да се избавят от нежеланото окосмяване по лицето, космите около линията на бикините, или дори космите под мишницата. Той помага да се избавите от това неудобно окосмяване по лицето веднъж и завинаги!

Набираме дистрибутори за продуктите на „Verseo“.

Продукт на Verseo USA

Произведен в Китай – за американския пазар.

Внос – от САЩ

Гаранционен срок-12мес.

Безплатна доставка за цялата страна!

Уникален код на обявата : 63569b5be82a82c

Докладвай за нередност

Вашата заявка се обработва, моля изчакайте ....

ПОДОБНИ ОБЯВИ

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.