Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

11,900.00 лв.

Колон хидромат – професионален уред за колон хидротерапия

  • Mестоположение: Пловдив
  • Област: Пловдив
  • Адрес: ул. "Калофер" №12
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 16.03.2019 8:27
  • Изтича след: 24 дни, 7 часа
Auto Draft
Auto DraftAuto DraftAuto DraftAuto DraftAuto Draft

Описание

Професионален уред за Колон хидротерапи

Колон хидромат, предназначен за провеждане на безболезнена енема на дебелото черво. Дизайнът на конторлния панел е направен така, че човек може по-възможно най-удобен начин да оперира с уреда.

Ø Голям LCD дисплей, индикиращ всички параметри- нагласяне на температурата, настоящата температура, време на терапията, скорост на потока, натрупан обем вода, модел на работа,наситеност и аларма.
Ø Няма нужда от инсталация – има вградена бутилка за съхранение на чистата вода с голям обем , няма нужда да се свързва към кранчето на водата, лесно се мести от една стая в друга.може да бъде адаптирано към различни места в болници или клиники, особено към места без течаща вода.
Ø Включва 3 вида накрайници – Спекулум, дълга интрузивна анална тръба ( може да се достигне напречното дебело черво) и не интрузивна тръба.
Ø Затворена система- няма неприятна миризма.
Ø Три модела на работа – свободен, обемен и таймер.
Ø Система за температурен контрол- нагрява до желаната температура за 10 секунди. Температурата може да бъде в рамките на 33- 37 градуса.
Ø Система за наблюдение на налягането- наблюдение на моментното налягане; ако налягането премине безопасните граници се включва аларма която уведомява за това.
Ø UV терапия- за дезинфекция на водата.
Ø 3 нива на филтрация- премахва частиците във водата и осигурява чиста филтрирана вода, която да бъде влята в дебелото черво.
Ø Кутия за разтвори/лекарства /добавки

Професионален колон хидромат:
Сертификат: СЕ / Certification CE
Поизход: Китай
Гаранционен срок: 24 месеца

Уникален код на обявата : 64956977c9c0c307

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.