Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

350.00 лв.

Курс BB Glow – Процедура от ново поколение

  • Състояние: ново
  • Mестоположение: СОФИЯ
  • Област: София-град
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 12.11.2022 8:20
  • Изтича след: 16 дни, 20 часа
ЛОГО

Описание

Курсът ще ви научи как да създадете деликатен ефект на основата, да скриете несъвършенствата на лицето, да осветите и повдигнете ефекта, да подравните структурата на кожата и да предоставите фин ефект на грим без ефект на маска.

Избирайки курса BB Glow, вие избирате курс, който ви учи на уникален метод за възстановяване на светлинния облик, без да използвате грим върху кожата.

Обучението е подходящо за напълно начинаещи, както и за естетици, космолози, специалисти по микроинджелинг и медицински специалисти, които искат да получат допълнителен доход.

Учебна програма
Научете най-новото мезотерапевтично лечение, обичано от света, което сега може да се извърши и във вашия салон за красота.
Безопасни методи на работа
Харектеристики на кожата
Предимства на процедурата
Какво са микроиглите и как се използват
Грижи за кожата след процедурата

Как се провежда курса

Предлагаме на нашите курсисти обучение в реална работна среда, което е предимство и им дава лек преход от обучението към започване на работа веднага след завършване.
В курсовете се обръща индивидуално внимание на всеки курсист, като изключително се набляга на практическите занимания и усвояването на специални техники от професията.
Всички необходими продукти и оборудване са предоставени от центъра и са включени в таксата за обучение.
При завършване на курса получавате Удостоверение за професионално обучение – държавно признат документ в България и Европейския съюз, по образец 3-37 на МОН (чл. 44, ал. 1 от Наредба № 4 за документите за системата на народната просвета) и дава право за упражняване на технологията във всички козметични салони и студия в ЕС. Допълнително, като приложение към Държавната диплома, може да бъде издаден Европаспорт, документ за практикуване на професията в чужбина.
ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.
Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0884270104, 0879869849, 0888871393, както и на e-mail адрес: cpokonsult_dm@abv.bg или посетете сайта ни https://cpodm.eu

Няма етикети

  

Номер на обявата : 1445dd66b9fdbafd

ПОДОБНИ ОБЯВИ

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.