Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

285.00 лв.

МАСАЖНА КУШЕТКА „Restpro Classic-2“ (цвят – кремав,черен,червен)

  • Mестоположение: Пловдив
  • Област: Пловдив
  • Адрес: ул. "Калофер" №12
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 07.12.2018 13:21
  • Изтича след: 24 дни, 21 часа
product_3675
product_3683product_3678product_3680product_3681

Описание

Масажна кушетка Restpro Classic-2 (цвят – кремав, черен, червен)

Restpro®- светът на удоволствието и релаксацията!

Професионална преносима кушетка за масаж „Restpro Classic-2“ – здрава, лесна за употреба, изключително комфортна и удобна. Една от най-леките и компактни масажни кушетки в своя клас! Кушетката е подходяща както за всички видове масажни и козметични процедури, така и за иглотерапевтични и татуировъчни сеанси.

Красивата дървена рамка на козметичната кушетка, изработена от твърдата дървесина на германски европейски бук, осигурява необходимите за спокойна работа здравина и стабилност на масажното легло и предотвратява възможността от появата на неприятни шумове и скърцане по време на масажа.

Краката на масажната кушетка се отварят лесно и с минимално усилие. Сгъването, разгъването и пренасянето на кушетката е изключително улеснено.

Преносимата масажна кушетка „Restpro Classic-2“ е с пълнеж от 4 см. мек пенополиуретан с плътност 20 kg/м³. Пенополиуретанът съхранява своята форма много по-дълго време отколкото, обичайно използваните за пълнеж материали при изработването на стандартните кушетки за масаж.

Кушетката за масаж е тапицирана с водоустойчив и устойчив на масажно олио винил.

Описание на професионалното сгъваемо масажно легло Restpro® Classic 2 Edition:

Ø Дъжина: 192 см, Дължина с опората за глава: 220 см

Ø Ширина: 70 см, Ширина с подложката за ръка: 95 см

Ø Регулируема височина от 63 см до 84 см

Ø Работно тегло: 250 кг. (включително натиска на масажиста)

Ø Статично натоварване: 950 кг. / На снимката, поставената вурху леглото тежест е 2 тона, но моля ви, не правете това в къщи laugh/

Ø Тапицерия: Винил (материал на основата на полимери)

Ø Размери при сгънато състояние: 100 Х 70 Х 20 см

Ø Тегло: 15 кг

Преносимата масажна кушетката се състои от 2 секции. Дървеният материал, използван за направата на сгъваемото козметично легло е германски европейски бук. Масажната кушетка е тапицирана с винил – водоустойчив и устойчив на масажно олио материал на основата на полимери.

„Restpro Classic-2“ се отличава с привлекателен и естетичен външен вид. Възможността за ръчното регулиране на височината на краката, позволява кушетката да се адаптира според ръста на масажиста, обезпечавайки условия за провеждане на перфектната процедура.

За още по-голямо удобство, кушетката за масажи предоставя възможност за регулиране на наклона и височината на облегалката за главата, а в комплекта са предоставени и подвижни странични облегалки за ръцете.

Благодарение на сгъваемата си конструкция, професионалната масажна кушетка „Restpro Classic-2“ лесно и бързо се трансформира в достатъчно удобна за пренасяне чанта.

Комплектът „Restpro Classic-2“ съдържа:

Ø Калъф за удобно пренасяне

Ø Опора за лице и опора за ръце

Ø Елемент за запу

Уникален код на обявата : 354553491aa7ffb3

Докладвай за нередност

Вашата заявка се обработва, моля изчакайте ....

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.