Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

10.00 лв.

Натриев тиосулфат, natriev tiosulfat, чист 99.9 % медицински.

  • Състояние: ново
  • Mестоположение: Цялата страна.
  • Област: София-град
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 18.03.2024 11:41
  • Изтича след: 20 дни, 17 часа

Описание

Натриев тиосулфат чист 99 % бял прах, медицински.
Цена: 500 гр. – 10 лв и куриерски.

За поръчки моля пишете ми на имеил: intracom@abv.bg.

Ползи от прилагането на натриев тиосулфат.

Натриев тиосулфат има противопаразитарно, детоксикиращо и противовъзпалително действие, премахва токсините, потиска алергичните реакции.

Използването на натриев тиосулфат е ефективно за отравяне с арсен, олово, живак, цианид, бром, йод соли.

Вътрешно и интравенозно натриев тиосулфат се предписва за алергии, артрит, невралгия.

Външно приложение е показано при краста. Антипаразитния агент може да действа, поради това че в кисела среда се разлага на серен диоксид, формира се сяра и по този начин се причинява смъртта на крастата и яйцата и.

Натриев тиосулфат се използва в гинекологията за лечение на безплодие, туберкулоза, отстраняване на кисти в яйчника.

Инструкции за употреба на натриев тиосулфат

Ако има отравяне лекарство се приема през устата, за 2-3 гр. в момент, под формата на разтвор на 10%. Натриев тиосулфат прилага интравенозно в доза от 5-50ml разтвор 30%. Точната доза зависи от тежестта и вида на отравяне.

Кагато има цианидно отравяне натриев тиосулфат се препоръчва комбиниран с натриев хипосулфит и натриев нитрит. Също така в при този вид отравяне не може да отложи въвеждането на антидота и пациентът да се наблюдава за 24-48ch. Ако в този момент на симптомите на отравяне се връщат, лекарството се прилага отново, но половината от дозата.

За краста се използва като средство за триене с 60% разтвор на натриев тиосулфат. Разтрийте разтвора в продължение на 2-3 минути по линията на ляво и дясно ръцете, торса, ляво и дясно краката. Цялата процедура отнема 10-15мин, а след това направете пауза, изчакайте, докато кожата изсъхне и се отложат кристалите. Следвайки същата последователност се повтаря триенето на разтвора и този път след това се изсушава върху кожата се прилага по същия начин и със същия период на 6% разтвор на солна киселина. Измийте пациента по време на лечението се допускат три дни след триене.

Вътрешно натриев тиосулфат се използва за почистване на тялото и по-специално на кръвта и лимфата. За да направите това в срок от 10 дни, трябва се да вземе 3 гр. натриев тиосулфат разреден в чаша вода по такава схема:
сутрин половин час или час преди закуска да се вземат 0, 5 чаши на разтвора;
вечер половин час, един час преди вечеря, или два часа след това да се пие оставащата половин чаша.
На сутринта може да има леко стомашно неразположение.
През 10-те дни на приемане на лекарството се препоръчва да се въздържате от месо, мляко, пийте много течности. По това време, особено полезно да се пият цитрусови сокове, разредени с вода. Резултатът е подобряване на кожата, косата и ноктите, ефективност, лек спад в теглото, липса на нервност

                                                            

  

Номер на обявата : 42855e6f6fc586e2

ОБЯВИ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.