Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

1.00 лв.

Професионален курс „Козметика” Стара Загора

  • Mестоположение: Стара Загора
  • Област: Стара Загора
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 29.08.2022 7:15
  • Изтича след: 1 ден, 23 часа
ЛОГО

Описание

Професионален курс „Козметика” Стара Загора
Курс по професия 815020 Козметик, специалност 8150201 Козметика – II СПК
Лицензирана диплома, валидна в България и в чужбина
ЗАПОЧВАНЕ ВЕДНАГА БЕЗ ИЗЧАКВАНЕ НА ГРУПА
● Избирате сами формата на обучение в зависимост от свободното си време и според желанията си
● Индивидуално обучение с практика в реална работна среда за курсисти без опит: 100% оползотворяване на учебното време, обучение с вашето темпо, гъвкавост и ефективност, работите самостоятелно с преподавател в удобно за Вас време и график.
● Дистанционна форма – достъпна в цялата страна за работещи козметици – ускорен курс на обучение, съобразен с възможностите на кандидатите.
● Възможност за разсрочено заплащане на таксата за курса, както и превод и легализация за чужбина на издадените документи.
Козметикът упражнява дейността си във: салони за красота, СПА центрове, обекти за търговия с козметични продукти, фирми за търговия с апарати и инструменти за козметични дейности, круизни кораби и др.
Придобилите втора степен на професионална квалификация по професията ”Козметик” могат да постъпват на работа на длъжности (професии):
5142 ”Козметици и сродни на тях”
5223 ”Продавач-консултанти” в обекти за търговия с козметични продукти или фирми за търговия с апарати и инструменти за козметични дейности
Изцяло практическа насоченост – изучавате:
– процедури за лице, работа с основни апарати, терапии за лице – избелваща, хидратираща, лифтинг, акне, витаминозна, подхранваща, кола маска, оформяне, дизайн и боядисване на вежди, масаж на лице, масаж на тяло – моделиращ, антицелулитен – мануален и апаратен масаж, терапии за тяло – отслабващи, стягащи, използване на радио RF и кавитация в отслабващите и стягащи терапии за тяло
Получавате Свидетелство за професионална квалификация по образец 3-54 на МОН с международна валидност – придобиване на степен на професионална квалификация. С издадения документ може да работите като самонаето лице и да отваряте собствен салон/ студио, както в България, така и в чужбина
– безплатен EUROPASS на български и чужд език по избор – европейски паспорт, който позволява практикуването на придобитата квалификация. В него се посочват длъжностите, които курсиста може да заема и дават предимство при кандидатстване за работа.
ЦЕНТЪРЪТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ е лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение лицензия № 2016121307.
Информация за начало на курсовете, записване и други подробности потърсете на тел.: 0888871393, 0884270104, 0879869849, както и на e-mail адрес: cpokonsult_dm@abv.bg или посетете сайта ни https://cpodm.eu

Няма етикети

  

Номер на обявата : 282623957a064389

ПОДОБНИ ОБЯВИ

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.