Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

1,000.00 лв.

Универсален Автомобилен Кодочетец EasyDiag 2.0

  • Състояние: ново
  • Mестоположение: SOFIA
  • Област: София-град
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 10.09.2022 10:33
  • Изтича след: 5 дни, 15 часа
Fast-Free-shipping-100-Original-font-b-Launch-b-font-font-b-X431-b-font-EasyDiag (1)
EasyDiagmaxresdefault622-1678-large622-1679-large

Описание

Launch X431 EasyDiag 2.0 + безплатен ъпдтейт за 1 година

Предлагат се и нови не отваряни и неактивирани. Цената на новите е 600лв.
Ъпдейт на Launch Easy Diag 2.0

Обновяване на Launch X431 Easydiag pro3+IVECО+онлайн кодиране версия 2021г. + 1 година онлайн ъпдейти. 
За лаунч изидиаг 2, напълно работещи с фулл пакет ресети 24 броя.

Цена: 320лв.

Най-новият модел Launch X431 EasyDiag 2.0 е професионален инструмент за диагностика, който превръща вашият Android смартфон/таблет в професионален инструмент за диагностика на автомобили. Със помощта на професионалната софтуерна версия Х431 PRO3S, уредът поддържа 100% възможностите на професионалните уреди за диагностика ,кодиране и адаптация. Във най-новата версия на софтуерът само при нас ще намерите следните функции: RESET BRAKE, RESET IMMO, RESET ETS, RESET SAS, RESET DPF, RESET BATERY, и много други. Софтуера е отключен за всички марки и модели леки автомобили.
Софтуерът също така поддържа и четене на PIN код за достъп и обучение на ключ към автомобила.

. С помощта на EasyDiag 2.0 може да се направи диагностика на много от системите, които са достъпни за кодочетец. Такива като:

Двигател, Автоматична скоростна кутия, Антиблокиращата система (ABS), Система за пасивна безопасност (SRS, Air Bag), Климатик и климатроник, Имобилайзер и другите системи против кражба (Immobilizer – EWS, Keyless Go, Central locking, ATA – Anti-theft alarm system), Окачване (Airmatic и т.н.), Системите за Cruise Control, Звукови и видео системи (CD-changer, TV-Tuner, Audio system), Системи за навигация и комуникация (Display unit, Navigation system, Cellular telephone и т.н.), Системи за управление на седалките, стъклата, люковите, огледалата, фаровете и други;

СОФТУЕР: 2021г.

НАЙ ДОБРАТА РАБОТЕЩА ВЕРСИЯ НА ПАЗАРА.
РАБОТИ С OS ANDROID
Нужен е таблет или телефон с 32Gb.памет или 15Gb. свободно пространство , RAM 2Gb.

ТЕСТВАНА Е И РАБОТИ КОРЕКТНО НА 100%

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО

ВНИМАНИЕ: Launch X431 EasyDiag 2.0 е много дуракоустойчива апаратура.Има всички защити и не може да се повреди случайно. Само при неволно или умишлено презаписване на фирмуера или софтуера ( ъпдейтване ) със различен от този които се предлага от нас или включване на неподходящи преходници за по стари автомобили , което води до увреждане на устройството.Механични повреди по интерфейса , причинени от не добро стопанисване и работа с него. Повреди причинени от разменени връзки в диагностичната букса на тестваният автомобил . Поправимо е , но само в наш сервиз , но в такъв случай гаранцията автоматично отпада и ремонта е за сметка на купувача.Цената на ремонта е 120лв. Като при ремонта, се нарушава външния вид на устройството.

ПЛАЩАНЕТО СТАВА ПРЕДВАРИТЕЛНО САМО ПО БАНКОВ ПЪТ , PAYPAL , EASY PAY ИЛИ RЕVOLUT. ЗА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБАДЕТЕ НА ОСТАВЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ.

В ГРАД СОФИЯ Е ВЪЗМОЖНО ЗАКУПУВАНЕ НА МЯСТО.

Няма етикети

  

Номер на обявата : 492574ee55230ebd

ДРУГИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.