Добре дошъл, гост ! [ Регистрация | Вход

 

125.00 лв.

KD Mini преносим генератор на автомобилни дистанционни, за смартфони

  • Състояние: ново
  • Mестоположение: SOFIA
  • Област: София-град
  • Телефонен номер:
  • Публикувана: 17.09.2020 12:11
  • Изтича след: 29 дни, 12 часа
product-image-571400333_2000x

Описание

KD Mini преносим генератор на автомобилни дистанционни, за смартфони

Key DIY KD Mini е най-новия уред за генериране на фабрични автомобилни дистанционни. Той е преносим и специално предназначен за употреба със смартфон или таблет, което позволява да подготвите дистанционно докато сте на място. Основно предимство са размера и отпадането на необходимост да разполагате с компютър свързан с интернет за генерирането на най-новите онлайн дистанционни.

С него създавате точно това дистанционно, което Ви е необходимо в точно този момент, без да се налага да държите наличност от всеки един вид за безбройните модели автомобили. Има възможност да създаде над 1000 различни дистанционни за над 55 различни автомобилни марки(като Volkswagen, Audi, Ford, Toyota, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Peugeot, Citroen, Opel, Renault и други). Необходимо е да разполагате само с няколко модела празни дистанционни(носители), в чиято памет KD Mini записва нужната информация за конкретния автомобил. След това програмирате по стандартния, за съответния автомобил начин – с ръчна процедура или с диагностично OBD2 оборудване.

Забележка: Уредът не изисква токени за генериране.

За работа с уреда се изисква свързването към смартфон или таблет с карта за интернет(за генериране на някои от дистанционните). Поддържат се устройства с Android и iOS. Софтуерът можете да свалите като сканирате QR кода по-долу или като потърсите „MOBILE KEYDIY“ в Play Store мобилното си устройство.

За повече инфо.

TEЛ: 0889495099 , 0879385099
Еmail:allmarketone@abv.bg
Website:www.allmarketone.com

Няма етикети

  

Уникален код на обявата : 285d1c84e43ded6

ПУБЛИКУВАЙ МНЕНИЕ

Вие трябва да влезете за да публикувате кометар.